Czutor Zoltán

2012 óta a Thália Színház társulatának a tagja. A Belmondo frontembere már hatszoros apuka lesz amint világrajön a kisbabájuk.


Czutorborsok Miert Kombajn A Kombajn Youtube Mario Characters Yoshi Youtube

Bármelyik pillanatban megérkezhet Czutor Zoltán hatodik gyermeke.

. 2013-ban a MikulásGyár hivatalos gyereklemezét Czutor Zoltánnal közösen adták ki MákosGubás és a CzutorBorsók címmel ennek eladásából befolyó teljes összeget a rászoruló gyerekek kapták. 2016 óta az M5 csatornahangja. Ennek egyik bizonyítéka hogy mindössze 14 éves volt amikor megalapította a főleg rock stílusában tevékenykedő Nyers zenekart amely egészen 2005-ig volt aktív.

A produkció azóta ugyan nem hoz ki új dalokat időről-időre azért adnak egy. A sztárpár boldogsága határtalan ugyanis eddig két fiú gyermekük született és alig várják hogy legyen egy kislány is a családban. A Belmondo énekesének az utolsó napokra több koncertje is jut a zenész azonban nem tervezi lemondani az előadásokat még akkor sem ha épp beindulna a szülés feleségénél.

Czutor Zoltán azon hazai zenészek közé tartozik akikben már egészen fiatalon megszületett az örök szerelem a zene iránt. Czutor Zoli és párja Czutor-Kilián Zsani kislánya Franciska hamarosan megszületik.


Ruslan Belyj Komiki Komediya Akter


Pin On Bruno X Spac


ป กพ นในบอร ด History


Fabian Juli Czutor Zoltan A Lelke Erdekel Music Songs Youtube Music


Free Image On Pixabay Wheat Grain Bread Crop Summer Cool Pictures Of Nature Nature Pictures Pictures Images


Czutor Edes Hazam Calligraphy Arabic Calligraphy How To Plan


ป กพ นในบอร ด Alfi Magic World


Tuskevar Thorn Castle 2012 By Gyorgy Balogh An Inspirational Story Of How Life Should Be Lived And How It Can Have Top Movies Internet Movies Film 2014


Papp Szabolcs Supernem Es Czutor Zoltan Belmondo Fictional Characters Character

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel